Spinazieomelet

 15 min.  |  1 Porties
   
Niet zomaar een spinazieomelet, maar eentje met knoflook, kurkuma, paprikapoeder en komijn en gebakken in kokosolie. Lekker gekruid en supersnel klaar! De grote eter doet er verstandig aan nog een broodje erbij te pakken. Of een lekker soepje? Lees verder →

Boekweitpannenkoeken

 20 min.  |  2 Porties
   
Als lunch serveer ik thuis graag boekweitpannenkoeken. Onze favoriet is een pannenkoekenmix met kurkuma en paprikapoeder, met als “beleg” spinazie en kiemen. Glutenvrij en zonder melk. Ook handig mee te nemen als lunch voor op het werk! Lees verder →

Ananaskokos ontbijtyoghurt

 5 min.  |  1 Porties
   
Is het zomer en heb je zin in eens wat anders dan een bakje yoghurt met muesli (of wat voor ontbijt je normaal ook verorbert)? Probeer dan eens yoghurt met kokos en ananas. Net zo snel maar net even anders dan anders. En afwisseling is sowieso goed. Lees verder →