Kippenbouillon

 135 min.  |  3 Porties
   
Kippenbouillon helpt je op krachten te komen, het zit bomvol voedzame stoffen. Aan een bouillonblokje heb je niets, we hebben het hier over échte bouillon. Het is supersimpel en je maakt gemakkelijk een voorraad. Zet je fornuis aan het werk! Lees verder →

Spinazieomelet

 15 min.  |  1 Porties
   
Niet zomaar een spinazieomelet, maar eentje met knoflook, kurkuma, paprikapoeder en komijn en gebakken in kokosolie. Lekker gekruid en supersnel klaar! De grote eter doet er verstandig aan nog een broodje erbij te pakken. Of een lekker soepje? Lees verder →

Boekweitpannenkoeken

 20 min.  |  2 Porties
   
Als lunch serveer ik thuis graag boekweitpannenkoeken. Onze favoriet is een pannenkoekenmix met kurkuma en paprikapoeder, met als “beleg” spinazie en kiemen. Glutenvrij en zonder melk. Ook handig mee te nemen als lunch voor op het werk! Lees verder →