Hoofdgerechten

Tajine van groente

 60 min.  |  4 Porties
   
Alleen al de manier van serveren maakt de tajine een fijne manier van koken, al kan je ook een stoofpan gebruiken. Dit vegetarische tajine recept is een echt feelgood gerecht, zowel voor de beestjes als voor jezelf! Lees verder →

Spaanse uiensoep

 20 min.  |  2 Porties
   
In no-time een vleugje Spanje op tafel? Het kan met dit verrukkelijke uiensoepje uit de Spaanse keuken. Serveer met breekbrood of een bruin stokbroodje. Ideaal voor een balansdag! Lees verder →

Hemelszoete bietjessalade

 15 min.  |  2 Porties
   
Deze heerlijk friszoete, zomerse bietjessalade is klaar in een mum van tijd en supersmakelijk. Je kan er natuurlijk eindeloos mee variëren, maar houd je de salade een beetje basic, dan is het een ideale salade voor een balansdag. Lees verder →

Winterse erwtensoep

 150 min.  |  8 Porties
   
Op een koude winterdag serveren wij graag een zelfgemaakte winterse erwtensoep! Vraag, indien mogelijk, hulp voor het snijwerk, want je hebt een berg voor de boeg. En verder? Geduld. Officieel met roggebrood en katenspek, maar ik serveer ‘m met versgebakken soepstengels! Lees verder →