Bijgerechten

Zelfgemaakte soepstengels

 80 min.  |  20 Porties
   
Heerlijk bij je verse soepje, of als knabbel tussendoor: zelfgemaakte soepstengels! Maak ze van gewoon “kaal” deeg, of varieer door toevoeging van bijvoorbeeld pesto, zongedroogde tomaatjes, knoflook en koriander of geraspte kaas. Lees verder →

Hummus bi Tahini

 5 min.  |  4 Porties
   
Rechtstreeks uit Egypte: een fantasisch recept voor hummus! Met een keukenmachine heb je dit recept binnen 2 minuten op tafel staan. Serveer als bijgerecht, lunch of licht hoofdgerecht met vers afgebakken pitabrood en rauwe groenten. Lees verder →

Flensjes met spinazie en ricotta

 60 min.  |  4 Porties
   
Verstopt tussen 1503 bladzijdes staat dit juweeltje: flensjes met spinazie en ricotta. Heel fijn als voor- of bijgerecht en grotendeels vooraf klaar te maken. Ideaal voor een etentje met vrienden of familie. Maar met een rijke salade volstaat het ook prima als hoofdgerecht voor met z’n tweetjes. Lees verder →

Taart van wijnbladeren

 60 min.  |  4 Porties
   
Heb je weleens de geur van wijnbladeren uit de oven geroken? Nee? Dan is het hoog tijd voor de wijnbladerentaart van Yotam Ottolenghi. Ontzettend lekker en supersimpel! Serveer met tzatziki en een frisse salade. Lees verder →