Spaans

Puike paella

 40 min.  |  3 Porties
   
Paella is een Spaans gerecht, ontstaan in de Spaanse provincie Valencia, en officieel in een speciale paellapan bereid. Elke streek kent zijn eigen variant. Onze puike paella is een simpel recept, zonder vis, maar met chorizo, doperwtjes, paprika en ui en een fantastisch geurende kruidencombinatie. Lees verder →

Spaanse chorizostamppot

 25 min.  |  4 Porties
   
Dit recept staat of valt met een goede chorizo. Wij halen altijd chorizo uit één stuk bij de slager. Heel fijn pittig gekruid, waardoor je stamppot geen suf gerechtje wordt, maar een smakelijk feest. Lees verder →

Spaanse uiensoep

 20 min.  |  2 Porties
   
In no-time een vleugje Spanje op tafel? Het kan met dit verrukkelijke uiensoepje uit de Spaanse keuken. Serveer met breekbrood of een bruin stokbroodje. Ideaal voor een balansdag! Lees verder →