Italiaans

Tagliatelle bolognese originale

 120 min.  |  4 Porties
   
Een echte bolognesesaus is absoluut niet snel klaar (en komt ook niet uit een potje), maar staat uren op het vuur te pruttelen tot het een fantastische smaakvolle saus is. Serveer met verse tagliatelle, eventueel een frisse salade en smullen! Lees verder →

Cannelloni tricolore

 45 min.  |  4 Porties
   
Helemaal in stijl met de Italiaanse vlag, oogt deze cannelloni net zo mooi als dat ‘ie lekker is. Met zelfgemaakte cannelloni, een vulling van doperwten, ricotta en munt en afgemaakt met een rode tomaat-paprikasaus. Lees verder →

Flensjes met spinazie en ricotta

 60 min.  |  4 Porties
   
Verstopt tussen 1503 bladzijdes staat dit juweeltje: flensjes met spinazie en ricotta. Heel fijn als voor- of bijgerecht en grotendeels vooraf klaar te maken. Ideaal voor een etentje met vrienden of familie. Maar met een rijke salade volstaat het ook prima als hoofdgerecht voor met z’n tweetjes. Lees verder →